Părintele Arhimandrit Antonie Kătinean, invitatul primei conferințe organizate de ASCOR Alba Iulia în Postul Mare din acest an

Părintele Arhimandrit Antonie Kătinean este invitatul primei conferințe organizate de Asociația Studenților Creștini Ortodocși Români – Filiala Alba Iulia în Postul Mare din acest an.

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei, în perioada Postului Mare, ASCOR – Filiala Alba Iulia organizează, ca în fiecare an, o serie de conferințe duhovnicești. Prima întâlnire din acest an se va desfășura joi, 9 martie 2023, avându-l ca invitat special pe Părintele Arhimandrit Antonie Kătinean, duhovnicul Mănăstirii Râmeț, care va susține conferința intitulată „Trăirea în Hristos ca viață adevărată”.

Întâlnirea programată pentru data de 9 martie a.c. va debuta la ora 18.00 și se va desfășura în Aula Mare „Dumitru Stăniloae” din incinta Facultății de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia. Intrarea la eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile, conferința fiind transmisă și în direct pe pagina oficială de Facebook ASCOR Alba Iulia. Vă așteptăm!

Share