Părintele Nicolae Dura va participa la o conferință online, organizată de Facultatea de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia

În data de 30 ianuarie, începând cu ora 20.00, părintele profesor Nicolae Dura va conferenția studenților de la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia, cu ocazia hramului instituției de învățământ. Evenimentul se va desfășura online, fiind transmis în direct pe paginile oficiale de Facebook ale organizatorilor.

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Irineu, Facultatea de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia organizează, cu ocazia hramului, conferința online intitulată „Sfinții Trei Ierarhi: lumini din cuvinte și din fapte pentru azi”, susținută de către părintele prof. dr. Nicolae Dura din Viena. Evenimentul va fi moderat de părintele Răzvan Brudiu, titularul catedrei de Misiologie Ortodoxă din cadrul instituției de învățământ, și se va desfășura cu participarea părintelui profesor Mihai Himcinschi, decanul Facultății de Teologie Ortodoxă din orașul Marii Uniri.

Conferința se va derula începând cu ora 20.00 și va fi transmisă în direct pe paginile oficiale de Facebook ale Arhiepiscopiei Alba Iuliei, Doxologia, ASCOR Alba Iulia, Radio Reîntregirea și pe pagina de Youtube „Doxologia”.

Share