Pătuțuri noi și alimente, oferite Secției de pediatrie a Spitalului Municipal „Dr. Gheorghe Marinescu” din Târnăveni

În data de 14 decembrie 2021, Asociația „Filantropia Ortodoxă” Alba Iulia – filiala Târgu Mureș a oferit pătuțuri și alimente Secției de pediatrie a Spitalului Municipal „Dr. Gheorghe Marinescu” din Târnăveni.

„Dăruind vei dobândi”, spunea marele scriitor și teolog Nicolae Steinhardt. Acest îndemn l-am urmat și noi, spre a încerca să facem un bine celor care au mai puțin decât noi, mai ales în această perioadă când toți suntem chemați să luminăm și să vindecăm sufletește durerile și suferințele celor de lângă noi.

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințutului Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei, Asociația „Filantropia Ortodoxă” Alba Iulia – filiala Târgu Mureș, coordonată de părintele Mihai Dumitrescu, Inspector social eparhial în județul Mureș, cu sprijinul firmei SC Lemn Metal Reghin SCA, reprezentată de domnul Ionuț Pintea, și al Parohiei Ortodoxe „Nașterea Sfântului Ioan Botezătorul” din municipiul Reghin, păstorită de părintele Vasile Valentin Gherman, a desfășurat o campanie de sprijinire a celor mai neajutorați și nevinovați dintre noi: copiii.

Astfel, marți, 14 decembrie a.c., Secția de de pediatrie a Spitalului Municipal „Dr. Gheorghe Marinescu” din Târnăveni a primit în dar pătuțuri noi pentru copii și bebeluși, precum și pachete cu produse alimentare și fructe, pentru a aduce un strop de bucurie pe chipurile angelice și blânde, dar acoperite de dureri și suferințe mult prea devreme.

Pe această cale, aducem mulțumim pentru implicare părintelui Silviu Jimborean, Inspector de tineret în județul Mureș și păstor al parohiei Târgu-Mureș XI, și părintelui Alin Iernuțan, preot al parohiei Târnăveni II.

 

Pr. Mihai Dumitrescu
Inspector social eparhial în județul Mureș

Share