Preasfințitul Părinte Nichifor Botoșăneanul, invitatul ultimei conferințe organizate de ASCOR Alba Iulia în Postul Mare din acest an

Preasfințitul Părinte Nichifor Botoșăneanul este invitatul celei de-a treia conferințe organizate de Asociația Studenților Creștini Ortodocși Români – Filiala Alba Iulia în Postul Mare din acest an. Întâlnirea se va desfășura joi, 6 aprilie a.c., la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia.

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei, în perioada Postului Mare, ASCOR – Filiala Alba Iulia organizează, ca în fiecare an, o serie de conferințe duhovnicești. Ultima întâlnire din acest post se va desfășura joi, 6 aprilie 2023, avându-l ca invitat special pe Preasfințitul Părinte Nichifor Botoșăneanul, Episcop-vicar al Arhiepiscopiei Iașilor, care va susține conferința intitulată „Și ne izbăvește de cel viclean”.

Întâlnirea programată pentru data de 6 aprilie a.c. va debuta la ora 18.00 și se va desfășura în Aula Mare „Dumitru Stăniloae” din incinta Facultății de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia. Intrarea la eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile, conferința fiind transmisă și în direct pe pagina oficială de Facebook ASCOR Alba Iulia. Vă așteptăm!

Share