Preșcolarii Grădiniţei cu Program Prelungit nr. 4 din Târnăveni, prezenți la Sfânta Liturghie în biserica „Sfânta Treime” din municipiu

Pentru a marca „Anul omagial al rugăciunii în viaţa Bisericii şi a creştinului”, preşcolarii Grădiniţei cu Program Prelungit nr. 4 din Târnăveni au participat la Sfânta Liturghie, oficiată în biserica parohiei Târnăveni II.

70 de copii, din grupele mari, mijlocii şi mici de la Grădiniţa cu Program Prelungit nr. 4 din Târnăveni, însoţiţi de către directorul instituției de învățământ Gabriela Luciana Antal şi doamnele educatoare Anca Moga, Călina Dreghici, Iulia Cândea, Valentina Găinar şi Valentina Sălcudean, s-au bucurat de momentul participării la rugăciunea comună a Bisericii, în cadrul Parohiei Ortodoxe Târnăveni II, alături de părintele paroh Alin Iernuţan.

Punctul culminant al zilei a fost reprezentat de împărtăşirea micuţilor creştini cu Trupul şi Sângele Mântuitorului Iisus Hristos. Totodată, aflându-ne în Postul Sfintelor Paşti, la finalul slujbei, a fost susținută o cateheză, după care copiii au rostit rugăciunea „Tatăl nostru”.

În finalul întâlnirii, gazdele, prin părintele paroh Alin Iernuţan, au mulțumit doamnelor educatoare şi preşcolarilor pentru prezență şi au lansat invitaţia de a participa la slujbele Bisericii şi cu alte ocazii.

                          

Director,
Prof. Antal Gabriela Luciana

Share