Protos. Gavriil Vărvăruc, invitatul unei noi conferințe organizate de ASCOR Alba Iulia în Postul Nașterii Domnului

Părintele protos. Gavriil Vărvăruc este invitatul unei noi conferințe organizate de Asociația Studenților Creștin-Ortodocși Români – Filiala Alba Iulia în Postul Nașterii Domnului din acest an.

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei, în perioada Postului Nașterii Domnului, ASCOR – Filiala Alba Iulia organizează o serie de conferințe duhovnicești. O nouă întâlnire se va desfășura marți, 12 decembrie 2023, avându-l ca invitat special pe părintele protos. Gavriil Vărvăruc, starețul Mănăstirii „Sfânta Cruce” de la Aiud și exarh al Mănăstirilor din Arhiepiscopia Alba Iuliei. Sfinția sa va susține conferința intitulată „Crăciunul în închisorile comuniste”.

Organizată în cadrul unui parteneriat între Arhiepiscopia Ortodoxă Română a Alba Iuliei, ASCOR – Filiala Alba Iulia și Facultatea de Teologie Ortodoxă, întâlnirea din data de 12 decembrie a.c. va debuta la ora 18.00 și se va desfășura în Aula Mare „Dumitru Stăniloae” din incinta Facultății de Teologie Ortodoxă din vechea Cetate a Bălgradului. Intrarea la eveniment este liberă, în limita locurilor disponibile, conferința fiind transmisă și în direct pe pagina oficială de Facebook ASCOR Alba Iulia.

Share