Recital de colinde în parohia Teleac, protopopiatul Alba Iulia

Pe data de 12 decembrie 2021, când îi prăznuim pe Sfinții Strămoși după trup ai Domnului, în comunitatea ortodoxă din  Teleac, protopopiatul Alba Iulia, a fost organizat un recital de colinde.

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei, duminică, 12 decembrie a.c., în parohia Teleac, protopopiatul Alba Iulia, a avut loc un recital de colinde susținut de către un grup de studenți ai Facultății de Teologie Ortodoxă din Alba Iulia.

Evenimentul s-a desfășurat în biserica parohială unde, începând cu ora 8.30, a avut loc slujba Utreniei, iar mai apoi Sfânta Liturghie, în cadrul cărora studenții teologi au oferit răspunsurile liturgice.

După oficierea Dumnezeieștii Liturghii, au început să răsune glasurile colindătorilor, care  au vestit cu multă bucurie și emoție vestea cea bună a Nașterii Mântuitorului, oferindu-le celor prezenți clipe de emoție și de bucurie duhovnicească. La final, părintele paroh Bogdan Avram a adresat cuvenitele mulțumiri colindătorilor.

 

Alexandru Graur

Share