Regal de colinde la Biserica „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Luduș

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei, sâmbătă, 18 decembrie 2021, începând cu ora 17, solista Oana Bozga Pintea și Corala „Armonia” a Arhiepiscopiei Tomisului au susținut un concert extraordinar de colinde la Biserica cu hramul „Sfinții Apostoli Petru și Pavel”, din Parohia Ortodoxă Luduș II.

„Armonia” este un prestigios cor bărbătesc, cunoscut în lume, cu premii și medalii obținute la concursuri internaționale de muzică laică și bisericească, care a susținut nenumărate concerte atât în țară, cât și în străinătate, fiind dirijat de Arhid. lect. univ. dr. Ion Iulian Dumitru. Partiturile abordate au fost din repertoriul tradițional românesc, dar au fost interpretate și cântece de Crăciun din repertoriul internațional sau compoziții proprii. Concertul a fost prezentat de cunoscutul actor Rudi Moca.

Acest regal al colindelor și cântecelor închinate Nașterii Domnului a fost un dar duhovnicesc pentru publicul și credincioșii ludușeni oferit de Protopopiatul Luduș, Primăria Orașului Luduș și Casa de Cultură „Pompeiu Hărășteanu”.

 

Dan Ludușan

Share