Reprezentanții filialelor ASCOR, primiți în vizită de către Părintele Patriarh Daniel

Reprezentanții filialelor Asociațiilor Studenților Creștini Ortodocși Români (ASCOR) s-au reunit sâmbătă, 3 aprilie 2021, la București, cu prilejul Consiliului Național al organizației. Cu acest prilej, au fost discutate detaliile celor mai importante activități pe care le pregătește asociația în anul 2021. În următoarea zi, duminică, 4 aprilie, reprezentanții tuturor filalelor ASCOR au fost primiți în vizită de către Preafericitul Părinte Daniel la Reședința Patriarhală.

Duminică, 4 aprilie, Preafericitul Părinte Daniel, Patriarhul Bisericii Ortodoxe Române, i‑a primit în vizită, la Reședința Patriarhală, pe reprezentanții filialelor ASCOR din țară, care au participat cu o zi înainte la întrunirea Consiliului Național al asociației la Facultatea „Justinian Patriarhul” din București. Filiala ASCOR Alba Iulia a fost reprezentată de vicepreședintele Adrian Bândean.

Cu ocazia vizitei tinerilor la Reședința Patriarhală, Preafericitul Părinte Patriarh Daniel a oferit preşedinţilor filialelor Asociaţiei Studenţilor Creştini Ortodocşi Români (ASCOR) din țară Diploma omagială cu medalie a anului 2020. Patriarhul României i‑a felicitat pe cei prezenţi, exprimându‑şi totodată speranţa că activităţile ASCOR amânate din cauza pandemiei se vor realiza anul acesta.

Foto credit: ziarullumina.ro

Share