Revederea absolvenților promoției 2002 a Seminarului Teologic Ortodox din Alba Iulia

La data de 7 iulie a.c., Înaltpreasfințitul Părinte Irineu a oficiat slujba de Te-Deum, cu ocazia evenimentului festiv al revederii, la 20 ani de la încheierea cursurilor Seminarului Teologic Ortodox „Sfântul Simion Ștefan” din Alba Iulia, a absolvenţilor promoţiei 2002.

Joi, 7 iulie 2022, absolvenții promoției 2002 a Seminarului Teologic Ortodox din Alba Iulia s-au reîntâlnit după 20 ani de la încheierea cursurilor liceale. Începând cu ora 9.00, în biserica cu hramurile „Sfântul Simion Ștefan” și „Intrarea în biserică a Maicii Domnului” din incinta campusului școlar, Dumnezeiasca Liturghie a Sfântului Ioan Gură de Aur a fost oficiată de către un numeros sobor de preoți, format din absolvenți care au fost hirotoniți pe parcursul anilor.

Apoi, de la ora 11.00, Înaltpreasfințitul Părinte Irineu a oficiat slujba de Te-Deum cu ocazia acestui eveniment festiv, iar la final a rostit un părintesc cuvânt de învățătură. În continuare, absolvenții promoției 2002 a Seminarului Teologic Ortodox din Alba Iulia au revenit, în mod simbolic, în băncile unității de învățământ preuniversitar, ocazie cu care a fost strigat catalogul.

Share