Seară de colinde la biserica „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Luduș

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Irineu, duminică, 17 decembrie a.c., la biserica „Sfinții Apostoli Petru și Pavel” din Luduș, a avut loc evenimentul intitulat „Seară de colinde”. Manifestarea s-a derulat în prezența părintelui protopop Lucian Voșloban, preot al parohiei Luduș II, a părintelui Constantin Savu, păstor al credincioșilor din parohia Luduș V, precum și a prof. Adela Hagău, director al Școlii Gimnaziale „Ioan Vlăduțiu” din Luduș.

În cadrul concertului, au adus vestea Nașterii Mântuitorului elevii clasei a II-a A (prof. înv. primar David Ovidia), claselor a II-a B și C (prof. înv. primar Luminița Chețan și prof. înv. primar Ildi Herișan), clasei a III-a A (prof. înv. primar Ana Bordan), clasei a IV-a A (prof. înv. primar Andreea Ognean), precum și membrii corului format din elevii claselor V-VIII (coordonați de prof. Ioan Șopterean și prof. Marioara Daian) de la Școala Gimnazială „Ioan Vlăduțiu” din Luduș.

De asemenea, seara a fost întregită de recitalurile susținute de Corul „Belcanto” din Sărmașu și de Corul „Te Deum Adoramus” al Protopopiatului Ortodox Luduș, ambele ansambluri fiind dirijate cu devotament artistic de către părintele Daniel Camară. La finalul evenimentului, părintele protopop Lucian Voșloban a mulțumit tuturor participanților pentru jertfa depusă, iar colindătorii au fost răsplătiți cu daruri.

Share