Slujba de binecuvântare a capelei mortuare din parohia Vidra Medie, protopopiatul Câmpeni

Înaltpreasfințitul Părinte Irineu a oficiat slujba de binecuvântare a noii capele mortuare din parohia Vidra Medie, protopopiatul Câmpeni. Comunitatea credincioșilor de aici este păstorită de către părintele Andrei Dobra.

Joi, 10 noiembrie 2022, Înaltpreasfințitul Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei, a fost prezent în parohia Vidra Medie, protopopiatul Câmpeni. Începând cu ora 15.30, Întâistătătorul Eparhiei noastre, înconjurat de un sobor de preoți și diaconi, a oficiat slujba de binecuvântare a capelei mortuare din localitate. Lucrările de edificare a noului edificiu au fost demarate în luna mai a anului 2021.

La finalul slujbei, în semn de apreciere pentru activitatea pastoral-misionară și administrativ-gospodărească desfășurată în timpul anilor de slujire, părintele paroh Andrei Dobra, preot al parohiei Vidra Medie începând cu anul 2017, a fost hirotesit întru sachelar. De asemenea, ostenitorii și binefăcătorii care au contribuit la ridicarea noii capele mortuare au primit din partea Părintelui Arhiepiscop Irineu Diplome de aleasă cinstire.

Share