Slujbă de mulțumire la împlinirea a 50 de ani de căsătorie, în parohia „Buna Vestire” și „Sfânta Muceniță Filofteia” din Reghin

Vara aceasta, care tocmai a trecut, a rămas în memoria credincioșilor din Parohia Ortodoxă Română „Buna Vestire” și „Sfânta Muceniță Filofteia” din Reghin datorită unor celebrări emoționante, constituite de cele două „nunți de aur”, slujbe de mulțumire oficiate de către părintele paroh Andrei Botoi.

Cele două cupluri de consilieri ai parohiei, Vasile și Letiția Vultur, respectiv Dumitru și Maria Matei, au mulțumit Bunului Dumnezeu pentru conviețuirea de 50 de ani întru iubirea și unirea familiei. La finalul slujbelor de mulțumire, părintele paroh le-a vorbit nuntașilor despre importanța familiei și a legăturii dragostei pe care Dumnezeu a lăsat-o ca și cale spre mântuirea oamenilor.

De asemenea, cele două cupluri au primit un cadou din partea familiei preotului, a Consiliului și a Comitetului parohial, în semn de prețuire pentru împlinirea acestei frumoase vârste de viețuire. Slujba de la biserică a fost urmată de agapa bucuriei, prilej de fericire alături de familie, nuntași și invitați, toate fiind spre slava lui Dumnezeu și a Sfintei Sale Biserici.

 

Antonia Botoi

Share