Societatea Femeilor Ortodoxe din Arhiepiscopia Alba Iuliei a venit în sprijinul persoanelor afectate de inundațiile produse în localitatea Ocoliș

Voluntarii și membrii Societății Femeilor Ortodoxe din Arhiepiscopia Alba Iuliei au venit în sprijinul câtorva familii afectate de inundațiile produse în localitatea Ocoliș, oferindu-le produse de igienă personală, produse de uz casnic și pachete cu alimente.

Vineri, 6 august 2021, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Irineu, Societatea Femeilor Ortodoxe din Arhiepiscopia Alba Iuliei, prin intermediul voluntarilor și membrilor societății, însoțiți de către părintele paroh Florin Bărbușu, a sprijinit câteva familii afectate de inundațiile produse în decursul lunii iulie în localitatea Ocoliș.

Pe această cale, au fost distribuite produse de igienă personală, produse de uz casnic și pachete cu alimente. Astfel, se cuvine a mulțumi tuturor donatorilor și celor care au susținut această acțiune umanitară desfășurată cu scopul întrajutorării celor greu încercați de inundațiile produse în perioada 15-20 iulie. Dumnezeu să răsplătească jertfa tuturor donatorilor și binefăcătorilor.

 

Pr. Florin Bărbușu

Share