Telesinaxă cu Părintele Arhimandrit Efrem Vatopedinul organizată de ASCOR Alba Iulia

ASCOR Alba Iulia organizează o telesinaxă cu Părintele Arhimandrit Efrem Vatopedinul din Muntele Athos în data de 23 noiembrie 2020, începând cu ora 19:30. Această întâlnire de suflet cu Părintele Stareț Efrem este prima conferință duhovnicească organizată în Postul Nașterii Domnului de către ASCOR Alba Iulia.

Luni, 23 noiembrie 2020, începând cu ora 19:30, Părintele Arhimandrit Efrem Vatopedinul, Starețul Mănăstirii Vatoped din Sfântul Munte Athos, va participa la telesinaxa organizată de Asociația Studenților Creștini Ortodocși Români – filiala Alba Iulia, Pemptousia, Doxologia, Radio Reîntregirea și Asociația „Sfântul Ierarh Sava Brancovici”. În cadrul întâlnirii online va fi prezent Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Irineu, care va adresa în deschiderea sesiunii un cuvânt de binecuvântare. Evenimentul se va derula pe platforma Zoom și va fi transmis live pe paginile oficiale de facebook ale Arhiepiscopiei Alba Iuliei, ASCOR Alba Iulia, Radio Reîntregirea și pe pagina de Youtube.

Cei care doresc să participe la acest eveniment și să adreseze Părintelui Arhimandrit Efrem întrebări legate de viața duhovnicească se pot înscrie la link-ul de mai jos:

https://zoom.us/meeting/register/tJUudeGrpzIqEtJrwCkxh6dNOcv1URIUfxJY

 

 

Share