Tineri din Târnăveni, participanți la o tabără desfășurată la Ibănești

La inițiativa părintelui Alin Iernuțan, 30 de tineri din cadrul Centrului Catehetic „Sfânta Treime” – Târnăveni, însoțiți și de două cadre didactice, au participat la o tabără religioasă, desfășurată în localitatea Ibănești. Tabăra face parte din proiectul început din vara anului trecut, având ca temă „Cum pot să-L cunosc pe Dumnezeu?”.

Activitățile religioase derulate în cadrul parohiei Târnăveni II au început să dea roadele lor, sporind numărul tinerilor implicați, aceștia meritând să fie răsplătiți pentru dragostea curată și seriozitatea de care au dat dovadă, pe parcursul acestui an bisericesc. Tabăra, desfășurată în zilele de 30-31 august 2021, a oferit tinerilor oportunitatea de a petrece două zile în mijlocul naturii create de Dumnezeu, departe de smartphone-uri, tablete etc.

Programul taberei a cuprins studiu biblic, dialoguri duhovnicești, vizionarea unui film educativ, dar în egală măsură s-au organizat activități sportive, de lucru în echipă, activități gospodărești și activități de cunoaștere, cu scopul de a-i ajuta pe tineri să descopere aspectele care îi unesc, dar și să se înțeleagă pe ei înşişi. Activitățile s-au încheiat cu un pelerinaj la Schitul „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” din Dumbrăvioara și la Mănăstirea „Nașterea Maicii Domnului” de la Recea, județul Mureș.

Mulţumim Bunului Dumnezeu pentru că a rânduit să se împlinească și această lucrare, rugându-L să înmulţească dragostea în sufletele tinerilor, pentru ca, prin fapte bune, inima lor să devină un izvor nesecat pe calea mântuirii.

Prof. Daniela Lupean

Share