Tinerii din parohia Gănești, răsplătiți pentru rezultatele bune la învățătură

Data de 15 iunie a.c. avut o însemnătate deosebită pentru copiii din parohia Gănești, protopopiatul Târnăveni. Astfel, în primele zile ale vacanței de vară, am participat împreună la o zi a bucuriei, încântați fiind de frumusețile țării noastre.

Cu prilejul sfârșitului anului școlar 2021-2022, copiii din localitate au fost invitați să participe la excursia organizată de parohia noastră, ca o recompensă a efortului depus pentru obținerea rezultatelor bune la învățătură. Călătoria a debutat cu o încărcătură duhovnicească prin vizita la Mănăstirea Caraiman, unde copiii s-au bucurat de un cuvânt de învățătură rostit de către unul din monahii așezământului, dar și de frumosul peisaj de care mănăstirea este înconjurată.

Apoi, a urmat un moment mult așteptat, și anume vizita la Dino Parc Râșnov, unde copiii și-au aprofundat cunoștințele despre lumea dinozaurilor. În continuare, au avut prilejul de a-i vedea în toată splendoarea lor, după care s-au jucat în parcul din incinta complexului. În drumul spre casă, ultimul popas a avut loc în Piața Sfatului din Brașov, prilej cu care copiii au fost răsplătiți cu înghețată și alte bunătăți. Mulțumim bunului Dumnezeu pentru această zi frumoasă și nădăjduim la alte excursii minunate!

 

Pr. paroh Nicolae Ötvös

Share