Ziua Internațională a Copilului, marcată în parohia Târnăveni II

Data de 1 iunie 2021, când este marcată Ziua Internaţională a Copilului, a reprezentat un prilej de a sărbători cea mai frumoasă perioadă din viaţa fiecărui om: copilăria. Părintele Alin Iernuțan, din parohia Târnăveni II, a organizat o frumoasă activitate dedicată copiilor din Centrul Catehetic „Sfânta Treime” al parohiei, în care au fost implicați copii, tineri și părinți.

Activitatea a început la biserica „Sfânta Treime” din municipiu cu participarea la Sfânta Liturghie, urmând apoi un cuvânt de învățătură rostit de părintele Alin, în care a evidențiat faptul că Dumnezeu ne oferă tuturor ocazia de a fi mereu copiii Săi: „Vedeţi ce fel de iubire ne-a dăruit nouă Tatăl, ca să ne numim fii ai lui Dumnezeu, şi suntem” (I Ioan 3, 1).

Astfel, nu trebuie să punem la îndoială Cuvântul lui Dumnezeu, ci să credem în El, căci Scriptura este insuflată de Dumnezeu, şi să căutăm prin aceasta să ne apropiem personal de Domnul Iisus Care ne iubeşte. Finalul activității a fost plin de zâmbete și bucurie. Mulțumim bunului Dumnezeu pentru toate binecuvântările Sale.

 

Prof. înv. primar Daniela Lupean

Share