Acțiune de donare de sânge a preoților și credincioșilor din protopopiatul Blaj

În luna martie a fiecărui an, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, în toate protopopiatele Arhiepiscopiei Alba Iuliei se desfășoară mai multe acțiuni de donare de sânge, în cadrul campaniei intitulate „Salvează viața, donează sânge!”. În acest sens, protopopiatul Blaj s-a alăturat acestei campanii pro-viață, un număr semnificativ de clerici și credincioși venind în sprijinul suferinzilor care au nevoie de sânge pentru a se putea bucura pe mai departe de darul vieții.

Astfel, joi, 30 martie 2023, 40 de donatori, dintre care 17 preoți și 23 de credincioși de pe întreg cuprinsul protopopiatului Blaj, însoțiți de părintele protopop Ovidiu Pop, și-au dovedit dragostea față de aproapele, donând sânge la Centrul de Transfuzie Sanguină Alba, aflat sub coordonarea doamnei Director Dr. Ana Savu.

Campania „Salvează viața, donează sânge!”, derulată cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei, reușește să mobilizeze anual un număr de aproximativ 1000 de persoane, preoți și enoriași, Biserica fiind instituția cu cea mai mare contribuție adusă la sporirea numărului donatorilor de sânge.

Share