Acţiune de donare de sânge în protopopiatul Sighişoara

Într-o lume în care valorile par să fie lăsate deoparte, ne bucurăm nespus să descoperim jertfelnicia și empatia de care au dat dovadă, prin acțiunea de donare de sânge, numeroși preoți și credincioși din protopopiatul Sighișoara.

Cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop Irineu, marți, 23 martie 2021, la Centrul Regional de Transfuzie Sanguină Târgu-Mureș, numeroși preoți și credincioși de pe cuprinsul protopopiatului Sighișoara au răspuns cu multă dragoste chemării de a dona sânge, alăturându-se astfel celor care se află în suferințe trupești.

În aceste momente, gândul ne poartă spre Jertfa Mântuitorului Iisus Hristos Care a vărsat propriul Său Sânge și s-a dat pe Sine lumii pentru viața veșnică. Astfel, considerăm că în toți acești tineri care azi au ales „să ofere viață pământească” celor ce sunt în pragul morții, strălucește Chipul Slavei lui Dumnezeu.

Impresionant a fost și faptul că majoritatea donatorilor au oferit bonurile valorice pentru a cumpăra cele necesare oamenilor nevoiași din Centrele noastre sociale. Îl rugăm pe Bunul Dumnezeu să-i binecuvinteze cu darurile Sale cele bogate, dăruindu-le bucurii sufletești și sănătate.

 

Pr. Ovidiu Dan
Protopop al Sighișoarei

Share