Cerc pastoral în Protopopiatul Aiud

24 Februarie 2017
Imaginea a fost ștearsă.În protopopiatul Aiud, în data de 24.02.2017, s-a întrunit cercul pastoral „Valea Aiudului”, la care au participat preotii: Ioan Bogdan, din Parohia Livezile, Virgil Filimon, din Parohia Izvoarele, Cristian Rațiu, din Parohia Vălișoara, Marius Miclea, din Parohia Poiana Aiudului, Titus Fufezan, din Parohia Măgina, Bazil Popa, din Parohia Aiudul de Sus și Mihai Ciurtin, din Parohia Aiud II.

Întâlnirea a avut loc în biserica „Înălțarea Domnului” din Vălișoara, unde părintele protopop Ioan Bogdan a explicat importanța perioadei liturgice în care ne aflăm(perioada Triodului) și faptul că deși Parohia Vălișoara este o parohie mică, cu credincioși în vârstă, prin această întrunire s-a arătat faptul că ea este la fel de importantă ca și celelalte parohii din Protopopiatul Aiud.

În continuare părintele Bazil Popa, a prezentat referatul „Predică și predicatori”, s-au discutat probleme administrative, misionar-pastorale, dar și despre dificultățile pe care le întâmpină preoții de pe raza cercului.

În încheiere părintele paroh Cristian Rațiu a mulțumit preoților prezenți pentru participarea la acest înălțător eveniment cultural-duhovnicesc.

Pr. Ioan BogdanImaginea a fost ștearsă.
Share