Adunarea Generală a Societății Femeilor Ortodoxe din Arhiepiscopia Alba Iuliei

24 Februarie 2017
În 23 februarie 2017, a avut loc Adunarea Generală a Societății Femeilor Ortodoxe din Arhiepiscopia Alba Iuliei. Această asociație a fost înființată în anul 2014 la inițiativa Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei, și are drept scop promovarea valorilor creștine în familie, în școală și în societate.

În deschiderea ședinței, doamna Maria Bolea, președintele Societății, a urat un cuvânt de bun venit membrelor acestei asociații nobile și a prezentat succint activitățile care s-au desfășurat în anul 2016.

În continuare, părintele Oliviu Botoi, consilier cultural în cadrul Arhiepiscopiei Ortodoxe a Alba Iuliei, a transmis gândurile de prețuire și de gratitudine ale Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Irineu față de distinsele doamne care activează în cadrul Societății și a apreciat lucrarea pe care acestea o întreprind în comunitatea albaiuliană.

După aceasta, doamna profesor Mihaela Jurcan, una dintre membrele Societății, a realizat o prezentare power-point în imagini a activităților derulate în plan social și cultural în anul care s-a încheiat. Apoi, doamna Laura Podaru a prezentat bilanțul financiar-contabil al asociației.

După aceste prezentări, membrele Societății Femeilor Ortodoxe au luat cuvântul și au împărtășit din experiența acumulată în activitățile de voluntariat de la Spitalul Județean de Urgență Alba, de la casele de copii și de la așezămintele de vârstnici.

În final, au fost votate activitățile pentru anul 2017 propuse de către Consiliul Director și s-au stabilit principalele direcții de acțiune, care vor fi promovate în anul curent.
Share