Întâlnire a grupului de iniţiativă al Protopopiatului Ortodox Blaj

Imaginea a fost ștearsă.Miercuri, 1 martie, la sediul Protopopiatului Ortodox din Blaj a avut loc întâlnirea membrilor Grupului de iniţiativă al Protopopiatului. Scopul acestei întâlniri a fost acela de a se prezenta raportul de activitate al grupului de iniţiativă pe anul 2016, precum şi pentru a se stabili planul de activităţi pe anul 2017.

Pentru anul 2017 se doreşte continuarea proiectelor și activităţilor cu tinerii inițiate în anii anteriori, precum și diversificarea acestora în contextul în care Sfântul Sinod al B.O.R. a declarat anul 2017 ca ,,Anul omagial al iconarilor şi pictorilor bisericeşti şi Anul comemorativ Justinian Patriarhul şi al apărătorilor Ortodoxiei în timpul comunismului în Patriarhia Română”.

Grupul de iniţiativă al Protopopiatului Ortodox Blaj a fost constituit ca proiect de lucru cu tinerii al Arhiepiscopiei Ortodoxe a Alba Iuliei, sub coordonarea Sectorului de Tineret al Arhiepiscopiei Ortodoxe a Alba Iuliei. Grupul de iniţiativă este constituit din 15 membrii din care fac parte preoţi, profesori şi tineri şi a luat fiinţă în anul 2014.

Dorim ca prin intermediul activităţilor concepute şi demarate prin implicarea Grupului de iniţiativă al Protopopiatului Blaj să întregim misiunea noastră preoţească și didactică, să petrecem alături de tineri, pe care să-i călăuzim prin jocuri și activități recreative, așadar prin alte metode decât cele obișnuite, formale.

Protopop, Pr. Ovidiu Pop

Share