Zâmbet şi speranţă în dar de mărţişor pentru bunicuţele ocrotite în cadrul Serviciului Socio-medical de îngrijire la domiciliu a persoanelor vârstnice Sf. Parascheva Blaj

Imaginea a fost ștearsă.Frumuseţea şi gingăşia primăverii a adus în sufletele venerabilelor bunicuţe ocrotite în cadrul Serviciului Socio-medical de îngrijire la domiciliu a persoanelor vârstnice din Blaj bucurie şi credincioşie. Centrul socio-medical Sf. Parascheva din Blaj a oferit cu ocazia zilei de 8 Martie mărţişoare şi pacheţele cu dulciuri celor 25 de beneficiari.

Acestora li se oferă zilnic masă caldă, servicii menajere şi gospodăreşti, servicii social-comunitare, consiliere socială şi informare. Acest serviciu social a fost înfinţat în anul 2007, are o capacitate de 25 de locuri şi funcţionează în baza parteneriatului dintre Aociaţia Filantropia Ortodoxă Alba-Iulia, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţie a Copilului Alba prin Consiliul Judeţean şi prin susţinerea sponsorilor şi colabratorilor locali şi judeţeni.

Dorim ca prin această acţiune să aducem pe chipurile bunicuţelor o rază de lumină şi speranţă iar sufletele să le fie brăzdate de bucuria diafană a florilor multicolore ce înveşmântează primăvara.Imaginea a fost ștearsă.

Share