Promovarea darului sfânt al vieții și familiei creștine tradiționale

29 Martie 2017
Imaginea a fost ștearsă.Asemenea, ca în multe orașe din tară și în orașul Cîmpeni, sâmbătă 25 martie, a avut loc “Marsul pentru viață”, la care au participat în jur de 800 persoane. Alături de credincioși au participat preoți, profesori elevi și studenți, de toate vîrstele.

Manifestarea a început de la biserica Sf. Apostoli Petru si Pavel, a continuat pe strada Horea, strada Moților, biserica nouă „Izvorul Tămăduirii” și Piața Avram Iancu.

În timpul marșului s-au purtat, steagul cu tricolorul, icoane cu Maica Domnului și Pruncul Iisus și pancarte, cu mesaje în apărarea mamei și copilului, dreptului la viață.

După un moment de rugăciune, s-a citit mesajul ÎPS Irineu și au fost rostite câteva mesaje din partea tinerilor, despre importanța femeii în societate cât și despre importanța zămislirii unui copil într-o familie, care este un moment de bucurie și unitate, în special pentru familiile tinere.

A urmat un moment artistic de cântec și poezie al elevilor de la mai multe scoli din zona apusenilor, care și-au exprimat atașamentul față de valoarea vieții, a mamei și a familei; viața este un dar de la Dumnezeu.

În încheiere s-a mulțumit celor prezenți și celor implicați în organizarea marșului, s-a intonat imnul României care ne cheamă pe toți la unitate și la păstrarea valorilor creștine, care sunt temelia unui neam.

Protopop, Pr. Radu CuldaImaginea a fost ștearsă.Imaginea a fost ștearsă.Imaginea a fost ștearsă.Imaginea a fost ștearsă.Imaginea a fost ștearsă.
Share