Concert de muzică sacră în protopopiatul Blaj

Imaginea a fost ștearsă.Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, arhiepiscopul Alba-Iuliei, la inițiativa părintelui Ovidiu-Nicolae Pop, protopop al protopopiatului Blaj, Grupul de inițiativă pentru misiune și Tineret din cadrul Protopopiatului Ortodox Blaj, a organizat duminică, 4 iunie a.c. de la ora 17.00, la biserica cu hramul: ,,Adormirea Maicii Domnului” cea de a treia ediție a Concertului de muzică sacră al tinerilor din protopopiatul Blaj intitulat: ,,Cântați Domnului cântare nouă, cântați Domnului tot pământul”(Ps 95,1)

Fiecare din grupurile participante a prezentat câte 3 piese muzicale. Astfel au evoluat: corul de preoți ,,Eufonia” al protopopiatului Blaj, grupul de tineri de la parohia Șona, pregătiți de PC preot Traian Ghiurfălean, grupul de tineri de la parohia Mânărade, coordonați de părintele paroh Ioan Nicoară, grupul de elevi ai Școlii Gimnaziale Toma Cocișiu, din Blaj, pregătiți de domnisoara profesoară Adriana Cleja, grupul de elevi ai Școlii Gimnaziale ,,Ion Pop Reteganul” din Sâncel, grupul de tineri de la parohia Șânmiclăuș, pregătiți de PC preot Claudiu Moldovan. grupul de elevi ai Colegiului Național Inochentie Micu Clain din Blaj, coordonați de doamna preoteasă Mariana Borșan.

Această acțiune este prevăzută în planul de activități pe anul 2017 al Grupului de inițiativă al Protopopiatului Blaj.

Protopop,

Pr. Ovidiu-Nicolae PopImaginea a fost ștearsă.Imaginea a fost ștearsă.Imaginea a fost ștearsă.Imaginea a fost ștearsă.Imaginea a fost ștearsă.Imaginea a fost ștearsă.

Share