Pr. Prof. Nicolae Bordasiu: conferinta video in direct pe Reintregirea.ro, duminica 3 decembrie, de la ora 18:00

1 Decembrie 2017
Duminica - 3 decembrie 2017, de la orele 18,00, sunteti invitati sa vizionati, in toate paginile retelei web a Arhiepiscopiei de Alba Iulia, o noua conferinta video, de aceasta data sustinuta de Parintele Profesor Nicolae Bordasiu de la Biserica "Sf. Silvestru" din Bucuresti, [http://www.biserica-sfantul-silvestru.ro/] intitulata "Crampeie din Istoria Rugului Aprins si a temnitelor comuniste, povestite pe viu!"

Asa incat, LIVE, si in aceasta duminica, in cadrul conferintelor transmise duminical in direct, in acest Post al Nasterii Domnului, ne vom intalni cu un alt invitat special, care ne va provoca la un dialog privind istoria temnitelor din comunism.

Pr. prof Nicolae Bordasiu, IN DIRECT pe reintregirea.roConferinta de duminica este organizata de Parohia Serban Voda [http://www.parohiaserbanvoda.ro/] din Capitala, al carei parinte paroh este Pr. Dinu Pompiliu, in colaborare stransa cu Dr. teolog Stelian Gombos, avand ca partener media oficial: Agentia de stiri Lacasuri Ortodoxe® [http://www.lacasuriortodoxe.ro] .

Cu ajutorul biroului mass-media al Arhiepiscopiei de Alba Iulia, transmisiunea in direct a conferintei "Crampeie din Istoria Rugului Aprins si a temnitelor comuniste, povestite pe viu!", sustinuta de Pr. prof. Nicolae Bordasiu [https://lonews.ro/promo/24142-nicolae-bordasiu-in-biserica-serban-voda-o-noua-conferinta-transmisa-live-duminica-3-decembrie-de-la-18-00.html] , va putea fi urmarita si in paginile web ale protopopiatelor, bisericilor si manastirilor din cadrul eparhiei, inscrise in reteaua www.reintregirea.ro [http://www.reintregirea.ro] .

Duminica in care Pr. prof. Nicolae Bordasiu va sustine mult-asteptata conferinta, este cea de-a 31 Duminica dupa Rusalii, zi de cinstire aparte a Sfantului Cuvios Gheorghe de la Cernica si a Sfantului Prooroc Sofonie, in biserici citindu-se fragmentul evanghelic dedicat Vindecarii orbului de la Ierihon.

De asemenea, tot duminica, incepand de la primele ore ale diminetii, veti putea urmari Slujba Utreniei si Slujba Sfintei Liturghii, din mai multe biserici ortodoxe din tara si din strainatate, in cadrul aceluiasi program tv.
Share