Competiția sportivă „Cupa bucuriei”, în protopopiatul Reghin

7 Septembrie 2018

Joi, 6 septembrie a.c., cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei, a avut loc o frumoasă activitate sportivă și de socializare numită „Cupa bucuriei”, care s-a desfășurat între parohiile: Deda, Rușii Munți, Batoș, Goreni, Idicel-Sat, Idicel-Pădure, Ibănești-Sat, Vătava, Reghin-Unirii și Râpa de Jos, localitate care a găzduit acest eveniment.

Au fost înscriși un număr de 70 de copiii cu vârste cuprinse între 7 și 18 ani, care au dat dovadă de o reală implicare pentru buna derulare a activității întreprinse. Pe tot parcursul zilei s-au desfășurat meciuri de fotbal formate din 8 echipe a câte 7 membrii fiecare, cei mai buni fiind premiați cu trofee și diplome, care au adus pe fețele copiilor zâmbete pline de bucurie.

La finalul zilei, participanții au servit o masă caldă, cadru în care și-au putut împărtăși fiecare impresiile. În cadrul acestei activități, părintele Dacian Oprea, parohul comunității ortodoxe din Râpa de Jos, a dorit ca toți copiii implicați să lege noi prietenii, pentru ca și pe viitor să poată avea loc noi colaborări, atât între preoți, cât și între copiii din comunitățile păstorite de către aceștia.

Nădăjduim ca bunul Dumnezeu să ne ajute să putem organiza în fiecare an astfel de activități benefice pentru comunitățile noastre, contribuind astfel la apropierea tinerilor de preotul paroh și, prin aceasta, de biserică.


Pr. Dacian Oprea

Share