Cine este Radio Reîntregirea Alba Iulia?

22 Octombrie 2020

Radio Reîntregirea Alba Iulia este un post de radio local, cultural-religios, cu o tradiție de două decenii, unul dintre cele mai ascultate și apreciate în zonă.  Poate fi ascultat în Alba pe frecvența 89,6 FM, în Mureș pe frecvența 98,6 FM, iar în zona Munților Apuseni pe frecvența 97,3 FM. De asemenea, ne auzim parțial și în județele Hunedoara și Sibiu, unde avem ascultători fideli. Ba uneori ne auzim până în Țara lui Moș Crăciun, așa ne-a transmis prietenul nostru Jari Korhonen (vezi link-ul de mai jos).

https://www.facebook.com/radioreintregirea/posts/1813595842113456

De asemenea, suntem alături de prietenii și urmăritorii noștri din online și pe pagina de facebook https://www.facebook.com/radioreintregirea, dar și pe site-ul www.reintregirea.ro.

Ce puteți asculta la Radio Reîntregirea?

Postul nostru de radio oferă o mare varietate de emisiuni, rubrici și radioprograme pe teme religioase, istorice, de familie, fitoterapie, bune maniere, legislație și societate, destinații de week-end, adresate tuturor categoriilor de vârstă. Totodată, oferim spre audiție grupaje informative locale și naționale, dar și o mare varietate de muzică de calitate atent selectată de colegii noștri.

De asemenea, suntem și alături de cei care ar dori să participe la slujbe în zilele de sărbătoare, dar care din diferite motive nu o pot face, transmițând live slujbele oficiate în catedrala Arhiepiscopală din Alba Iulia. 

Cum ne implicăm în comunitatea noastră?

Echipa postului nostru de radio a înțeles că este esențială implicarea și susținerea tuturor acțiunilor, evenimentelor, dar mai ales a oamenilor care doresc să aducă plus valoare în orice domeniu, care promovează binele, calitatea și frumosul. Acest lucru, în timp, a ajuns să fie recunoscut public de către comunitatea din Alba Iulia. Radio Reîntregirea sprijină mediului de afaceri local și național, evenimentele culturale și religioase locale și regionale, dar și administrațiile publice locale, regionale și naționale. De asemenea, ne implicăm activ, alături de partenerii și colaboratorii noștri, în fiecare an, în promovarea valorilor autentice tradiționale și social filantropice printr-o serie de reportaje radiofonice tematice, în care aducem înaintea ascultătorilor povești și fapte care inspiră. În felul acesta înțelegem să ne implicăm și să fim alături de prietenii și ascultătorii noștri.

Cine este echipa Radio Reîntregirea?

Nucleul postului nostru de radio este alcătuit din 8 prieteni dinamici, de vârste diferite, care aleg să își pună împreună priceperea, experiența, și timpul în slujba ascultătorului și a comunității.

Adrian Lazăr este coordonatorul și liantul acestei echipe, având și funcția de Director Executiv. Redacția este alcătuită din trio-ul Alexandra Bodan, Claudiu Popa și Ștefan Bretoiu, iar partea tehnică, aflată sub coordonarea lui Toma Ghircău, Directorul Tehnic, este alcătuită din tehnicienii Călin Bulac, Liviu Bara și Dorin Ursu.

Share