Întâistătătorul Eparhiei noastre a oficiat slujba înmormântării preotului Vasile Goga

În data de 28 octombrie a.c., Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Irineu a oficiat slujba înmormântării preotului Vasile Goga. Păstor al parohiei Cetatea de Baltă timp de 31 de ani, părintele Vasile a trecut la cele veșnice în data de 24 octombrie a.c.

Joi, 28 octombrie 2021, zi în care Biserica noastră face pomenirea Sfântului Ierarh Iachint, mitropolitul Țării Românești, Înaltpreasfințitul Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei, a fost prezent în parohia Cetatea de Baltă. Începând cu ora 12.00, la biserica „Sfântul Ierarh Nicolae” din localitate, Întâistătătorul Eparhiei noastre, înconjurat de un numeros sobor de clerici, a oficiat slujba înmormântării preotului Vasile Goga, trecut la Domnul în cursul zilei de duminică, 24 octombrie 2021.

La finalul slujbei, Ierarhul nostru, în prezența a numeroși credincioși, a rostit un vibrant cuvânt de învățătură, urmând ca, apoi, trupul neînsuflețit al părintelui Vasile să fie așezat la locul de veșnică odihnă, spre nădejdea învierii. Hirotonit întru preot în anul 1987, părintele Vasile Goga a fost păstor al credincioșilor dreptslăvitori din localitatea Sălcud timp de trei ani, între 1987-1990, urmând ca din anul 1990, vreme de mai bine de trei decenii, să fie preot al parohiei Cetatea de Baltă.

Dumnezeu să îi facă parte de odihnă veșnică și să îl pomenească întru Împărăția Sa!

Share