Proiectul „Caravana ASCOR – «Tinerețea, timpul marilor alegeri»” continuă în Arhiepiscopia Alba Iuliei

Începând cu luna august 2022, în Arhiepiscopia Alba Iuliei se desfășoară un proiect catehetic inițiat de Asociația Studenților Creștini Ortodocși Români, intitulat „Caravana ASCOR – «Tinerețea, timpul marilor alegeri»”.

Primul popas al Caravanei a fost în data de 5 august, în parohia Teleac. În data de 8 august, o nouă activitate din cadrul proiectului ASCOR s-a desfășurat în parohia „Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil” Dâmbu, protopopiatul Luduș, parohie păstorită de părintele Horea Bogdan Chirilă. Și în cursul acestei zile, voluntarii ASCOR Alba Iulia au desfășurat cu copiii o serie de ateliere tematice, abordând subiecte de actualitate și teme biblice, accentuând importanța alegerilor din tinerețe, alegeri care influențează întreaga viață. De asemenea, în curtea bisericii s-au desfășurat și câteva jocuri interactive. În timpul întâlnirii, fiecare participant a primit un exemplar al Noului Testament cu Psalmii, iar la final și o diplomă pentru implicarea în acest minunat proiect.

Caravana ASCOR – „Tinerețea, timpul marilor alegeri” este un proiect catehetic desfășurat la nivel național, destinat tinerilor cu vârsta cuprinsă între 12 și 18 ani și se află la a doua ediție. Acest proiect se desfășoară pentru prima dată în Arhiepiscopia Alba Iuliei.

Cum poți să ne ajuți?

1. Direct în contul asociației ASCOR - filiala Alba Iulia:
RO49BTRLRONCRT0582858001

2. Luând legătura cu vicepreședintele asociației:
Alexandru Graur - 0757 675 436

Foto credit: Alexandru Samuel Popa

Share