Slujba de binecuvântare a casei parohiale din parohia Biia, protopopiatul Blaj

Pe data de 4 iulie 2024, Înaltpreasfințitul Părinte Irineu a fost prezent în parohia Biia, protopopiatul Blaj. Ierarhul nostru a oficiat slujba de binecuvântare a casei parohiale, edificiu reabilitat și înfrumusețat în perioada 2014-2024.

Joi, 4 iulie a.c., Înaltpreasfințitul Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei, a poposit în parohia Biia, protopopiatul Blaj. Începând cu ora 17.00, Întâistătătorul Eparhiei noastre, înconjurat de un numeros sobor de clerici, a oficiat slujba de binecuvântare a casei parohiale, ca urmare a finalizării lucrărilor de restaurare efectuate la interiorul și exteriorul edificiului, în decursul ultimului deceniu.

În cadrul slujbei, părintele Lucian Feșteu, preot al parohiei Biia începând cu anul 2014, a fost hirotesit întru iconom, în semn de aleasă prețuire pentru activitatea pastoral-misionară și administrativ-gospodărească depusă în decursul anilor de slujire. La final, părintele paroh a adresat alese mulțumiri tuturor ostenitorilor și binefăcătorilor care au contribuit la renovarea și înfrumusețarea casei parohiale.

Share