Ultimele activități din cadrul proiectului catehetic „Rugăciunea în viața mea”, desfășurat în parohia „Sfinții Împărați Constantin și Elena” din Reghin

Proiectul catehetic „Rugăciunea în viața mea” a debutat săptămânile trecute în parohia „Sfinții Împărați Constantin și Elena” din Reghin, desfășurându-se în cadrul mai multor întâlniri. Acesta a fost organizat prin implicarea părintelui paroh Alin-Lucian Șut, în colaborare cu Școala Gimnazială „Alexandru Ceușianu” din Reghin.

În data de 11 aprilie, la Biblioteca Municipală Reghin s-au desfășurat ultimele activități în cadrul proiectului catehetic „Rugăciunea în viața mea”, organizat de Parohia Ortodoxă „Sfinții Împărați Constantin și Elena” din Reghin.

Elevii clasei a IV-a, coordonați de doamna învățătoare Teodora Oltean, au prezentat câteva scenete care au pus în valoare importanța faptelor bune și a bunei purtări față de aproapele, iar împreună cu doamna profesoară de religie Daniela Friciu au cântat priceasna „Pentru Tine, Doamne”. În continuare, elevii clasei a VII-a, sub îndrumarea doamnei profesoare de religie Stela Iacob, au prezentat frumoasele icoane pictate pe sticlă în cadrul proiectului, subliniind necesitatea și bucuria pe care o aduce în suflete adevărata rugăciune. Totodată, eleva Alexia Friciu ne-a încântat cu frumosul cântec religios „Ridica-voi ochii mei la ceruri”.

La finalul activității, toți copiii au primit din partea parohiei câte o carte de rugăciuni și cărți de îndrumare duhovnicească. Mulțumim tuturor celor implicați în cadrul acestui frumos proiect. Nu în ultimul rând, aducem mulțumiri doamnei bibliotecar școlar Daniela Uta pentru buna colaborare și pentru tot ajutorul oferit. Slavă lui Dumnezeu pentru toate!

 

Preot paroh Alin-Lucian Șut

Share