Concurs de lectură biblică „Alături de Hristos prin Scriptură” la Sebeş

Joi, 19 iunie 2014, începând cu ora 11.00, la noul sediu al Protopopiatului Sebeş, cu binecuvântarea Înaltpreasfinţitului Părinte Arhiepiscop Irineu, au fost premiaţi de către Părintele Protopop Ionel Arsu, cei 20 de elevi calificaţi la faza zonală a concursului de lectură biblică „Alături de Hristos prin Scriptură”.

Concursul organizat de Colegiul Naţional „Lucian Blaga” Sebeş în parteneriat cu Protopopiatul Ortodox Sebeş, s-a desfăşurat pe parcursul anului şcolar 2013-2014 şi avut două etape: faza pe şcoală şi faza zonală.

În total au participat 350 de elevi de la mai multe şcoli din zona Sebeş, din clasele a VI-a, a VII-a şi a VIII-a, coordonaţi de profesorii lor. Instituţiile de învăţământ înscrise în competiţie şi profesorii coordonatori au fost: Şcoala Gimnazială nr.2 Sebeş cu Prof. Simona Nistor, Colegiul Naţional Lucian Blaga Sebeş cu Prof. Ana Fântână, Liceul Tehnologic Sebeş cu Prof. Dana Mihălţan, Şcoala Gimnazială Şugag cu Prof. Georgeta Dicu şi Şcoala Gimnazială Petreşti cu Prof. Ana-Maria Achim.

Gazda evenimentului, Părintele Protopop Ionel Arsu, i-a felicitat pe fiecare din cei 20 de elevi calificaţi şi le-a oferit premii constând în cărţi de literatură, Noul Testament cu Psalmi şi diplome de apreciere.

Pr. Dacian Gane

Share