Slujba înmormântării părintelui Cornel Gabor, oficiată de Părintele Arhiepiscop Irineu

În data de 3 februarie a.c., Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Irineu a oficiat slujba înmormântării preotului Cornel Gabor. Păstor al parohiei Seuca între anii 2000-2017, părintele Cornel Gabor a trecut la cele veșnice în seara zilei de miercuri, 31 ianuarie.

Sâmbătă, 3 februarie 2024, în ziua prăznuirii Sfântului şi Dreptului Simeon, primitorul de Dumnezeu, şi a Sfintei Proorociţe Ana, Înaltpreasfințitul Părinte Arhiepiscop Irineu a fost prezent în municipiul Târnăveni. Începând cu ora 12.00, Arhipăstorul nostru a oficiat slujba înmormântării vrednicului de pomenire părinte Cornel Gabor, trecut la cele veșnice în seara zilei de miercuri, 31 ianuarie. În perioada 2000-2017, părintele Cornel a slujit în parohia Seuca, protopopiatul Târnăveni.

La finalul slujbei, Ierarhul Alba Iuliei a rostit un vibrant cuvânt de învățătură, în prezența a numeroși clerici și credincioși. Apoi, trupul neînsuflețit al preotului Cornel a fost așezat la locul de veșnică odihnă, spre nădejdea învierii și a vieții de veci. Părintele Cornel Gabor a fost hirotonit preot la data de 16 decembrie 1979. În cei 38 de ani de misiune preoțească, vrednicul slujitor a păstorit în parohiile Miheșu de Câmpie, Idiciu, Lepindea și Seuca.

Share